Startol az Irodák Viadala: szavazzon a legjobbra!

  Az utazási irodák számára indít versenyt a globális foglalási rendszeréről ismert Amadeus. A játékban utazási bloggerek, rutinos utazók és turisztikai szakemberek találnak ki minden héten egy-egy különleges feladatot, amelyre az irodáknak kell minden tudásukat bevetve egy-egy vonzó, minden feltételnek megfelelő utazási ajánlatot összeállítani. Arról, hogy melyik ajánlat a legjobb, a Travelo olvasói dönthetnek. Szavazatukkal pedig egy nyereményjátékban is részt vesznek.

  Utazást szervezni nem egyszerű feladat, rengeteg dologra kell odafigyelni, hogy aztán a végeredmény az idegeskedés helyett a tökéletes nyaralás lehessen. Így aztán nem véletlen lett a világjárás egyik nagy dilemmája, hogy egyedül vagy szervezett úton vágjunk-e bele. A döntés pedig legtöbbször a célponttól és az aktuális élethelyzetünktől függ - például attól, hogy kiskorúak is velünk tartanak-e az úton. De nem mindegy az sem, hogy mennyire vagyunk hiszékenyek, és mennyire sétálunk bele a turistacsapdákba.

  Sokat kell szervezni, mielőtt elégedetten hátradőlhetünk ezeken a napágyakon - vagy megbízunk egy utazási irodát, és akkor ők szerveznek helyettünk, mi csak élvezzük a pihenést Fotó: Marco Prosch / Europress / GettyForrás: Travelo

   Ebben a több héten át tartó játékos sorozatban most azt kísérhetjük figyelemmel, hogyan birkóznak meg ezzel a feladattal az ismert magyar utazási irodák. Az Irodák Viadalán minden héten kapnak egy fiktív utazással kapcsolatos különleges igényt, amire összeállíthatják a legtutibb javaslatukat.

  Az első feladvány
  Az első heti feladványt Mátai András, az utazgatok.hu bloggere adta fel az irodáknak, Világraszóló gasztrokalandok Európában jeligére. A feladat egy háromnapos hosszú hétvégi ajánlat elkészítése, az alábbiak szerint:
  - városnézéssel egybekötött gasztro túra egy tetszőlegesen választott európai nagyvárosban,
  - aminek elsődleges célja a hazánkban elérhetetlen, de más európai városban elérhető, Európán kívüli, autentikus konyhák és ízek bemutatása és megízlelése,
  - olyan embereknek, akik bár anyagilag nem engedhetnek meg maguknak Európán kívüli utazást, nagyon kíváncsiak és nyitottak távoli országok ízeire,
  - mindezt pénztárcabarát módon, tehát nem előkelő éttermekben,
  - és olyan, akár idősebb, akár fiatalabb párok részére, akik idegen nyelveket nem beszélnek.
  Ha kíváncsi, hogy ki milyen csomagot állít össze, mindenképp kezdje el követni a Travelót a Facebookon, hogy elsőként értesüljön a játék kapcsán születő hírekről!

   A versenyre kilenc utazási iroda regisztrált: a JTB Hungary, az Ambiance Travel Solutions Kft., az AST-American Service Travel, az M & Amerika Kft., a Winair Travel Kft., az AvenidaTravel Kft., a VIP Travel, az Opál Travel és a Tensi Holiday. A játék három fordulóból és egy döntőből áll, minden fordulóban három utazási iroda méri össze erejét. Ezek időpontja: szeptember 2., 7. és 14. lesz, szeptember 25-én pedig a döntőre kerül sor.

   

  Szavazzon és nyerjen!

  Az első fordulóban szereplő utazási irodák ajánlataira szeptember 2-től lehet szavazni. A játékosok az egyes fordulók során szavazataikat az adott forduló utolsó napján déli 12 óráig adhatják le. A nyertes játékost azon személyek közül sorsolják ki, akik a nyereményjáték valamelyik fordulójában szavaztak és a szavazás során a honlapon adataikat hiánytalanul megadták.

  A játék fődíja két darab, egyenként 100 ezer forint értékű (illetékkel és adókkal értendő) repülőjegy, amit a nyertes a versenyben résztvevő irodák valamelyikében foglalhat le. A megjelölt értékhatáron belül a nyertes maga választhatja meg az úti célt.

  A játék szervezője az Amadeus, a nemzetközi turisztikai iparág fejlett technológiai megoldásainak és adatfeldolgozó szolgáltatásainak globális beszállítója.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!