Ingyenes sportpálya lesz Bécs főtereiből és parkjaiból

  A SPORT.PLATZ Wien elnevezésű akció keretében minden nap más sportágat próbálhatnak ki ingyen a bécsiek, augusztus 23-tól két héten át.

  Senki ne lepődjön meg, ha az elkövetkező két hétben a metrómegállók mellett jógázó, vagy parkokban bokszoló embereket lát Bécsben. A SPORT.PLATZ Wien nevet viselő fitnesz-akció keretében ugyanis hivatásos trénerek irányításával, az osztrák főváros legszebb szabadtéri helyszínein zumbázhatnak, nyújthatnak, gerinctornázhatnak vagy építhetnek izmot a bécsiek.

  Kalóriaégetés a Karlsplatz-onFotó: Ludwig Schedl

   Az első edzés 2015. augusztus 23-án, a Museumsquartier Mariahilferstraße felőli oldalán lesz. Itt Alamande Belfor táncos, koreográfus adja meg az energialöketet a résztvevőknek a két héten át tartó sportfesztiválozásra.

  Yogalates a parkbanFotó: Mirjam Reither

   A WAT Sport in Wien által szervezett akció célja, hogy minden bécsi ingyen kóstolhasson bele a különböző mozgásformákba. Így zumba, aerobic, box és izomépítés mellett olyan különlegességekkel is találkozhatnak a résztvevők, mint a pilates és a box elemeit ötvöző piloxing, a jóga és a pilates kombinációjából álló yogalates vagy a bollywood dance.

  A foglalkozások 18 órakor kezdődnek, ingyenesek, a helyszínek pedig minden nap változnak. Lesz tornaóra például a Bruno-Kreisky-Parkban, az U3-as metró ottakringi megállójánál, a Sigmund-Freud-Parkban és az Augartenben is. Azok között, akik minden edzésen részt vesznek, 2015. szeptember 5-én értékes ajándékokat sorsolnak ki.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!