650 ezret nyerhet, ha Horvátországban nyaral

  "Kérem a számlát" elnevezéssel nyereményjátékot hirdetett a horvát pénzügyminisztérium külföldi turisták számára - adta hírül a 24sata horvát napilap.

   

  Azoknak a külföldi turistáknak, akik Horvátországban nyaralnak, mindössze annyit kell tenniük a nyereményért, hogy a fogyasztásukról áfás számlát kérnek, és azt elküldik a horvát szerencsejáték-társaság (Hrvatske lutrije) címére - írja az MTI.

  Fotó: Getty Images


  Aki legalább húsz számlát beküld, nyaralást nyerhet 15 ezer kuna (650 ezer forint) értékben, melyet 2016-ban válthat be. A játékban mindenki részt vehet, aki szeptember 9-éig elküldi a számlákat tartalmazó borítékot a megadott címre.

  A tárcának a nyereményjátékkal az a célja, hogy a turisták minél több számlát gyűjtsenek össze, ezzel segítsék a minisztérium munkáját abban, hogy visszaszorítsák az adócsalást - írta a lap.

  Nem kizárt, hogy a nyertes a magyar vendégek közül fog kikerülni, ugyanis nemrég publikált felmérésünk szerint a magyaroknak Horvátország a kedvenc európai nyaralóhelye. A kb. 2300 válaszadó közül majdnem minden harmadik (30,37 százalék) a horvát partokat jelölte meg, mikor kedvencét kellett kiválasztania.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!