Delfin ugrott egy hajóra, egy nőnek eltörte a bokáját

  Delfin ugrott egy hajóra, egy nőnek eltörte a bokáját

  Delfinek megfigyelésére indult hajójával kirándulni egy kaliforniai család, amikor a közelben úszkáló tengeri emlősök egyike hirtelen felugrott a fedélzetre, egyenesen az anya lábára – tudósított a Los Angeles-i KTLA tévécsatorna.

  "Olyan gyorsan történt, mintha az égből pottyant volna oda" – mondta szerdán Chrissie Frickman, a kaliforniai Dana Point Harbor közelében balesetet szenvedett nő, akinek a hajóra zuhanó állat mindkét bokáját eltörte, írja az MTI.

   A delfin olyan vadul csapkodott maga körül a fedélzeten, hogy a pár és két gyereke a kis hajó másik felébe menekült, miközben segítségért telefonáltak. Rendőrségi motorcsónak mentette ki őket a szorult helyzetből. A mentőakcióról a rendőrök szerdán a Twitteren tettek közzé képeket.

  A kikötőben végül a vízbe engedték a delfint, amely néhány könnyebb horzsolással megúszta a kalandot és gyorsan elúszott a helyszínről. Frickmanék szerint a baleset az állatot ugyanúgy megviselhette, mint a családot.

  "A delfinek gyakran úsznak a csónakok közelébe, általában teljesen ártalmatlanul. Ilyen esettel még soha nem találkoztunk" – mesélte Jeff Hallok, az Orange megyei rendőrség munkatársa a Los Angeles Timesnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!