Százezres borravalót kapott egy amerikai taxis

  Százezres borravalót kapott egy amerikai taxis

  Élete legboldogabb karácsonya lehetett annak a philadelphiai taxisofőrnek, aki egy négydolláros útért majdnem ezer dollárt (270 ezer forintot) kapott utasától - írja az MTI.

  A Nyugat-Afrikából bevándorolt Oumar Maiga főnökei a napokban számoltak be arról a bőkezű borravalóról, amelyet még karácsony előtt adott egy ismeretlen utas. Azért vártak ennyit a bejelentéssel, mert ki akarták deríteni, hogy nem történt-e tévedés, de mostanra biztossá vált, hogy a hitelkártyának volt fedezete.

  PhiladelphiaFotó: smittenkittenorig / flckr

   

  A sofőrnek december 13-án fejezte ki elégedettségét 989,98 dolláros túlfizetéssel egy utasa, akit az óvárosból a Columbus sugárútig szállított, és rövid beszélgetésük közben megemlítette neki, hogy kissé zűrzavaros műszakja volt. Az utas erre azt válaszolta, hogy az éjszakája viszont nagyszerű lesz, majd beütötte a borravaló összegét. Amikor a taxis meglátta a gigantikus összeget, azonnal rákérdezett, hogy nem vétette-e el a gombokat, az utas azonban erre csak annyit felelt, hogy "tudom, mit tettem". A taxi társaság elmondása alapján a hitelkártya kibocsátója nem adja ki a titokzatos jótevő nevét.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!