Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!

  Tudsz néptáncolni? Utazz Törökországba ingyen!

  "Hiába érkezünk különböző országokból, beszélünk más nyelvet, a tánc és zene által az ilyen akadályokat könnyen legyőzhetjük" – írja honlapján az Ars Omnis kulturális egyesület. Olyan 18-25 év közötti jelentkezőket keresnek, akik jártasak a magyar néptáncban és nyitottak más ország nemzeti táncára is, és szívesen töltenének el egy hetet Törökországban ingyenesen.

  "Szeretnék megmutatni, hogy milyen színes is az európai országok kultúrája, az egészséges életmódot a táncon keresztül népszerűsíteni. Ez egy kiváló lehetőség, hogy megismerjük a résztvevő országok szokásait, együtt élvezhessék szenvedélyüket, új tapasztalatokat, barátokat szerezhessenek" – írják.

  Török tengerpart

  Fotó: Peter Bischoff / Europress / Getty

   A program 2014. november 1-8-ig tart, helyszíne a törökországi Samsun, a magyar résztvevők mellett cseh, lett, szlovák, horvát és török fiatalok lesznek jelen. És ami a legjobb az egészben: az Erasmus+ program állja a résztvevők szállás és ellátás költségeit, valamint 170 euróig visszatéríti az útiköltséget is. Tehát aki tud táncolni, és szívesen megnézné magának Törökországot ingyen, jelentkezzen! Részletek itt.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!