Eladó Marcello Mastroianni toszkánai villája

Amennyiben mindig is kulturális gyökerekkel bíró mediterrán nyaralót szeretett volna, és a pénz nem akadály, itt a nagy lehetőség. Eladó Marcello Mastroianni néhai olasz filmcsillag toszkánai villája, egy 18. századi épület Lucca közelében. A kúriáért közel 380 millió forintot kérnek.

A színész két lánya, Chiara és Barbara hosszas mérlegelés után döntött úgy, hogy megválik a három emeletes villától - írta az olasz sajtó, amely tipikus toszkánai épületként írta le a 700 négyzetméteres házat.

A villához pazar kilátás is jár Galéria: Eladó Marcello Mastroianni toszkánai villájaImmobiliare

 

A dombvidékre lélegzetelállító panorámát kínáló kúriát 1,2 millió euróért (376,5 millió forintos összegért) hirdették meg az Immobiliare.it olasz ingatlanweboldalon.

Az 1996-ban elhunyt színészóriás 1974-ben vásárolta a villát, ahol a nyarakat töltötte családja és kollégái, köztük számos híresség társaságában, írja az MTI.

A kúriában van hat hálószoba, egy lakosztály kandallóval és toronnyal, biliárdszoba és szauna. A birtokhoz szőlőhegyek és olajfaligetek is tartoznak, ezeket azonban évek óta nem művelik. Van továbbá szauna és úszómedence is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek