Óriási döglött papagájt találhat Londonban

Még néhány napig látható a Temze partján egy hatalmas döglött papagáj. A kék norvég szeret a hátán feküdni.

London azzal ünnepli a Monty Python újraegyesülést, hogy egy 15 méteres döglött papagájt helyezett el a Potters Field Parkban. A legendás abszurd trió öt életben maradt tagja még július elsején debütált visszatérő showjával az O2 Arénában, amiből az elképesztő érdeklődésre való tekintettel négy ráadást adtak. Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones és Michael Palin azért nem csak dilizésre fordították kreatív energiáikat, hanem húszezer fontot is összekalapoztak különböző jótékonysági szervezetek számára.

A fotózkodók Monty Python-idézeteket is harsognak
Galéria: Óriás papagáj Londonban
Fotó: Taylor Herring / flickr

A UKTV Gold, mely vasárnap az csapat utolsó fellépését is le fogja vetíteni, sajátos módját találta meg a Monty Python előtti tisztelgésnek. Iain Prendergast szobrászművésszel egy 15 méteres üveggyapotból készült papagájt csináltatott, amiről persze minden britnek eszébe jut a híres Norvég Papagáj-szkeccs. Ez itt:

A holtan eladott papagáj szobrát hétfőn rakták ki a dél-londoni Potters Fields Parkba, és azóta természetesen ezrek fotózkodtak vele, telerikácsolva a Temze-partot Monty Python-idézetekkel.
A londoniak azért nem minden gerillaakcióra vevők. Azt például kevesen tartották viccesnek, hogy a foci-vébé előtt a Betfair online szerencsejáték-vállalat óriási gumipolipját - ami Paulra, a jóspolipra utalt - szállító teherautó a forgalmas Oxford Circus-ön lerobbant, óriási dugót okozva. Pedig a látvány semmivel sem maradt el a papagájtól: Képzeljük el, milyen lenne, ha egy óriási polip pózolna az Andrássy úton!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek