Betiltják a szexhajókat a Boden-tavon

  Betiltják a szexhajókat a Boden-tavon

  Hogy lecsillapítsa a Boden-tó hajóin megrendezett szexpartik körüli vitákat, a Boden-tavi Hajózási Vállalat (BSB) megszigorítja a hajóbérlési és -fuvarozási szerződések feltételeit.

  A jövőben nem engedélyezettek a kifejezetten szexuális célú rendezvények - közölte Petra Pollini, a BSB üzletvezetője. Az úgynevezett flatrate-bulik, amelyek kifejezetten az alkoholfogyasztásra buzdítják közönségüket, szintén tabuvá válnak, írja az MTI.

  A Torture Ship továbbra is hajóztatja a latexrajongókatFotó: Zip Zone / Watson.ch

  Pollini azt állította, hogy a háttérben egyáltalán nem áll szexuális intolerancia. Hozzátette, a folyamatban lévő szerződések érvényesek maradnak, ennek megfelelően az idén még elindul egy swingerhajó a Boden-tavon.

  Az augusztusi rendezvényre már 500 jegyet eladtak, közölte a szervező Dream Team Erotic Events.

  A jövőben a szervezőknek be kell mutatniuk a használati koncepciót, amelyben leírják, milyen rendezvényt terveznek a tavon közlekedő hajón. Szerződés csak akkor születhet, ha egy hasonló rendezvény a szárazföldön is engedélyezhető lenne.

  A hajók az eddigi gyakorlatnak megfelelően a továbbiakban sem használhatók szélsőséges vallási vagy politikai célokra.

  Egyes helyi politikusok erkölcstelennek ítélik a swinger- és más erotikus hajókat. Uli Burchardt, Konstanz főpolgármestere is elutasította a BSB flottájának szexuális rendezvényekre történő bérbe adását.

  Pollini szerint a "Torture Ship", amelyen június végén 600 extravagáns lakk- és bőrruharajongó bulizott, megfelel a kritériumoknak, így elképzelhető, hogy az ilyen partikat a jövőben is engedélyezik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!