Ezek a világ legjobb nudista strandjai

Olasz, görög, horvát nudista strand is szerepel a világ legjobbjai között. Az abszolút befutót például egy sötét alagúton keresztül lehet megközelíteni, és még egyáltalán nem fedezték fel maguknak a turisták, így aki erre vágyik, nagy valószínűséggel egyedül lehet a sok pucér olasz között.

Hol vannak már a '80-as évek, amikor a délegyházi tavaknál gyülekeztek a FKK (Freikörperkultur) magyarországi hívei, sokszor a rendőrség, vagy más hatóság zaklatásainak kitéve? Jó hírünk van! A világ legjobb nudista strandjai alig néhány órányi autóútra vannak hazánktól. Ráadásul a természet szeretete itt már nemcsak azt jelenti, hogy gátlások és ruha nélkül (nap)fürdőzhetünk, hanem azt is, hogy Európa, vagy talán a világ legszebb partjain süttethetjük magunkat.

Az első helyezett: Spiaggia di Guvano - Corniglia, OlaszországFotó: Mark Milstein / Northfoto

Egy amerikai internetes portál, a Thrillist.com készített egy összeállítást a világ legjobb nudista strandjairól. A top 10-es listán szerepel olasz, görög, horvát vagy épp dán vízpart is, ahol az efféle szabadságot kedvelők kedvükre – azaz gyakran nem kötelezően – meztelenkedhetnek. Ezek közül a strandok közül nem egy még elérhető távolságban is van. De itthon is virágzik ez a kultúra, számos kempingben, vízparton lehet élvezni a meztelenkedést.

Hogy pontosan melyek a legjobb nudista partszakaszok hazánkban és Európában, a Pénzcentrum.hu cikkéből kiderül, kattintson értük bátran!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek