Egymillió dolláros luxusnyaralás ingyen

Próbanyaralót keres egy luxusutazási tanácsadással foglalkozó ügynökség. A szerencsés új dolgozó a legjobb éttermekben falatozhat, ötcsillagos szállodákban alhat, a legmenőbb nightclubokban töltheti estéit, és munkaköri kötelessége, hogy mindezt egy teljes évig tegye a világ luxusnyaralóhelyein. Sőt a párját is magával viheti.

Aki azt gondolta, hogy egy világkörüli nyaralótúrához milliomosnak kell születni, annak figyelmébe ajánljuk egy brit luxusutazásokkal foglalkozó ügynökség legújabb állásajánlatát. A Luxury Travel Intelligence cég csak regisztrált tagok számára elérhető szolgáltatásához keres próbanyaralót, aki végigteszteli a világ legexkluzívabb hoteleit, éttermeit és nyaralóhelyeit.

A Seven Star luxusvonaton egy éjszakára a lakosztály ára 2400 £
Galéria: Luxus próbanyaraló
Fotó: The Asahi Shimbun / Getty Images

A cég a VeryFirsttoKnow.com online luxusoldalon hirdette meg az állást, melyhez azonban nem jár fizetés. A teljes éven át tartó, rugalmas munkaidejű és gyakori utazással járó pozíciójának betöltője mintegy egymillió dollár értékben utazhat, ehet és lakhat ingyen a világ luxushelyein, ám ezen kívül egy fillért sem kap. A leendő pályázó, jó, ha közvetlen, könnyen barátkozó típus, ért a gasztronómiához és a különböző kulturákhoz, és az sem baj, ha tud írni és fotózni.

A legdivatosabb szállodákban, legmenőbb éttermekben és luxusjárműveken szerzett tapasztalatait, élményeit írásos és fotografált formában kell majd dokumentálnia. Luxusyachtok mellett a legjobb légitársaságok első osztályain fog utazni, és zakatolhat majd saját exkluzív lakosztályban a japán Hét Csillag nevű high-tech luxusvonaton Kjúsú szigetén (éjszakánként és fejenként 2400 angol fontért) is. De ezen kívül még számos kihívás vár a leendő próbanyaralóra.

Vendégeskednie kell majd például a brit milliárdos, Richard Branson 30 hektáros Necker Island nevű, paradicsomi körülményeket kínáló privát szigetén, és a Maldív-szigettérségbe tartozó, nemrég megnyílt Velaa-szigeten egy villában is, amelynek heti bérleti díjában Michelin-csillagos szakács, delfinnézés és olyan nászutas lakosztály foglaltatik, ahová csak hajóval lehet eljutni. Persze végig kell majd járnia az utóbbi idők legnépszerűbb európai síelőparadicsomait is, és tesztelnie kell majd David Furnishnek (Elton John barátja) egy Las Vegas-i luxushotellel egybeépített kaszinóban néhány hónapja megnyílt bárját is.

Roberto Cavalli szilveszterkor megnyílt mediterrán étterme Miamiban
Galéria: Luxus próbanyaraló
Fotó: Miami.cavalliclub.com

Feladata lesz az is, hogy ellenőrizze a Buenos Aires-i Four Seasons hotel felújítási munkálatainak eredményeit, el kell költenie egy vacsorát Roberto Cavalli szilveszterkor megnyílt mediterrán éttermében Miamiban, és persze a velencei Canal Grande partján azt is meg kell néznie, hogy az Aman hotellánc legújabb tagja tényleg olyan elképesztően elegáns, mint ahogy a fotók azt mutatják a hotel oldalán. Bár az állást csak egy főnek hirdették meg, a luxusutakra a tesztelő a partnerét is magával viheti.

Michael Crompton, az LTI alapítója azt mondja, hogy a próbanyaraló állását azért hirdették meg, mert az utóbbi időben egyre több szálloda, étterem és még számos egyéb létesítmény nyilvánította és sorolja magát a legfelsőbb minőségi kategóriába, amit ezennel le is akarnak tesztelni – írja a brit DailyMail. A luxusutazások iránt amúgy is megnőtt a kereslet, ezért az ügynökség kötelességének érzi, hogy tagjaik valóban a legjobb szolgáltatásokat kapják ezeken a nagy médiafelhajtással megnyílt helyeken. Az álláshirdetés mindenesetre a legjobb ingyenreklám a luxuscég számára, sorra jelennek meg róla a magazinok cikkei - köztük a miénk is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek