Fázik? Nézegessen meleg, homokos tájakat!

  Az olasz Sandro Santioli képein hipnotikus sivatagi dűnekavalkádot örökített meg. Ha ellesnénk trükkjeit, befizethetjük magunkat egy toszkán vagy indiai workshopra.

  A kietlen pusztaság felett tomboló szelek óráról órára változó mintákba rendezik a dűnék homokját. Sandro Santioli fotós heteket töltött Namíbia, Tunézia és Marokkó napégette tájain, megörökítve a dűnék végtelen sorainak fantasztikus formáit és színeit.

  Marokkó, Merzouga sivatag
  Galéria: Homokdűnék
  Solent News Photo Agency / Northfoto

   A toszkánai születésű Santioli elismert tájképfotós, képeit gyakran közlik olyan magazinok, mint a National Geographic és a Geo. Számos fotókiállítása bejárt több országot, így Olaszország mellett Franciaországban, Svájcban és az Egyesült Államokban is megtekinthette műveit a közönség. Bár fotózta már Izlandot, Indiát és Norvégiát is, az igazi szerelme továbbra is Toszkána. 1985 óta van a szakmában.

  Namíbia
  Galéria: Homokdűnék
  Sandro Santioli/solent News / Northfoto

   Santioli bárkit szívesen megtanít arra, hogyan hozza ki a lehető legtöbbet fényképeiből: nemcsak Toszkánában tart workshopokat, de Indiába és Szicíliába is szervez csoportos fotótúrákat. A következő indiai túra januárban indul, Dél-Indiát járják be Keralától Tamil Naduig. A két hetes túra részvételi díja 4500 euró, a repülőjegyet mindenki saját maga vásárolja meg. Ha kisebb a költségvetésünk, egy szicíliai körmenetet is fotózhatunk februárban, Szent Agata ünnepét négy napon át örökíthetjük meg 750 euróért, melyben a workshop mellett a szállás is benne foglaltatik.

  Marokkó, Merzouga sivatag
  Galéria: Homokdűnék
  Solent News Photo Agency / Northfoto
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!