Panamába is repít az Air France

  Panama is felkerült az Air France palettájára, a légitársaság heti három járatot indít a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről Panamába. A kínálat bővülése a Copa Airlines-szal való együttműködésnek köszönhető, amelynek központja a panamai Tocumen nemzetközi repülőtér.

  A november 25. óta már működő útvonalon Boeing 777-200 típusú repülőgépek közlekednek, amelyeken 309 ülőhely található – 35 a Business, 24 a Premium Economy és 250 az Economy osztályon. A hétfőn, csütörtökön és szombaton közlekedő járatok 13:30 órakor indulnak a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről és helyi idő szerint aznap 18:30 órakor érkeznek meg Panamavárosba, míg visszafelé 22:00 órakor indulnak, és másnap 14:10 órakor érkeznek meg.

   

  Fotó: cindybenz / Flickr.com

  Panamába az Air France mellett a KLM is indít járatokat, napi szinten az amszterdami Schiphol repülőtérről, így még több csatlakozási lehetőség áll a két légitársaság ügyfeleinek rendelkezésére, hiszen a Copa Airlines központjául szolgáló Tocumen repülőtérről tovább utazhatnak többek közt Costa Ricába, Ecuadorba, Guatemalába és Nicaraguába is.

  A Panamában tapasztalható gazdasági növekedésnek köszönhetően számos nagyszabású projekt indult be a fővárosban: 2014-ig kiépítik a metróhálózatot, 2015-ig bővítik a Panama-csatornát, és megkezdik a turizmus fejlesztését is az országban. Ráadásul több mint nyolcvan multinacionális vállalat székhelyének ad otthont az ország, amelyek innen irányítják karibi, illetve közép- és dél-amerikai tevékenységüket.

  Az Air France-KLM a közép- és dél-amerikai, illetve a karibi térséget tekintve az első helyen áll a kínált férőhelyek számát illetően. A 2013-2014-es téli szezonban 25 desztináció szerepel palettájukon ebből a régióból, és hetente összesen 200 járatot indítanak a párizsi Charles de Gaulle, illetve az amszterdami Schiphol repülőterekről.

  Kapcsolódó anyagok:

  Utazástervező oldalt izzított be a KLM

  Az Air France – KLM az egyik legfenntarthatóbb vállalat a világon

  Fedélzeti wifi a KLM-Air France csoportnál

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!