A legmenőbb díjugratás Bécsben

  Második alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb lovas eseményét, a Vienna Masters díjlovagló és díjugrató versenyt Bécsben. A 600 ezer eurós összdíjazású küzdelem keretében a világ legjobbjai mérik össze tudásukat.

  Fotó: Vienna Masters

  Nyolcvan teherautónyi speciális homokkeverék és 1.500 bálányi fűrészpor segítségével elit lovardává változik 2013. szeptember 19. és 22. között a Bécsi Városháza előtti tér, hogy Ausztria legnagyobb lovas eseményének, a Vienna Mastersnek adjon otthont.

  A rendezvény keretében – London, Cannes, Monte Carlo és Sanghaj után – a díjugratás Forma-1-e, a Global Champions Tour is sátrat ver az osztrák fővárosban, hogy a világ legjobb díjugratói küzdjenek meg a „Global Champion" címért és a vele járó 300 ezer eurós jutalomért. Nyeregbe száll például Steve Guerdat olimpiai bajnok, Rolf-Göran Bengtsson Európa-bajnok és a milliárdos-unoka Athina Onassis is.

  De nem kell csalódniuk a felhozatalban a díjlovaglás szerelmeseinek sem: a londoni olimpia második helyezettje, Adeline Cornelissen mellett – aki Parzival hátán parádézik – ringbe száll a modern lovassport történetének egyik legsikeresebb versenyzője, a német Isabell Werth is.

  Fotó: StefanoGrasso /Longines Global Champions Tour

  A versenyszámok között a Spanyol Lovasiskola bemutatói, gyerekprogram és showműsor szórakoztatja a közönséget, akik csütörtökön, pénteken és szombaton 14:00 óráig ingyen követhetik nyomon a pályákon zajló eseményeket. A 2,5 millió eurós költségvetésű, nagyszabású lovas rendezvényre tavaly 20 ezren voltak kíváncsiak. A programról bővebb információ ezen az oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!