Lubickoló malacok a Bahamákon

  Húsz malac, néhány kóbor macska és kecske lakja a Bahamák egyik apró szigetét. A strandoló, vízben úszkáló röfik a turisták kedvencei.

  Hempergés a finomhomokos strandon, majd csobbanás a türkizkék vízbe – a Bahamák egyik lakatlan szigetén éldegélő malacoknak bejött az élet. A Cink.hu találatánál egyszerűen nem tudunk hűsítőbb és cukibb turisztikai látványosságot mutatni olvasóinknak így hőségriadó idején.

  Röff!
  Galéria: Malacstrand
  Fotó: Eric Cheng / Barcroft Media / Northfoto

  Pig Beach, vagy hivatalos nevén Big Major Caya a Bahamák egyik korallzátonya, amely három édesvízű forrással büszkélkedhet. A legenda szerint valamikor réges régen tengerészek hagytak itt néhány disznót élelmiszer-tartaléknak, aztán mégsem tértek vissza értük.

  Mások szerint hajótörött malacokról van szó, vagy épp szökevényekről, akik egy közeli szigetről érkeztek a paradicsomba. A legkiábrándítóbb elmélet szerint szánt szándékkal hozták ide őket, hogy turistákat csalogassanak a Bahamákra – írja a Cink.hu.

  Egy szigeten járt fotós élménybeszámolója szerint már eleve furcsa trópusi tengerparton fetrengő disznókat látni. Az viszont végképp bizarr, hogy mivel az állatok megszokták, hogy a helyiek és a turisták egyaránt ételt visznek nekik, ha feltűnik egy csónak, lelkesen odaúsznak hozzá.

  Jóban vannak a turistákkal
  Galéria: Malacstrand
  Fotó: Jim Abernethy / Barcroft Media / Northfoto

  A szigeten emberek egyáltalán nem laknak, csupán összesen körülbelül húsz malac él itt, akik pár kóbor macskával és kecskével osztoznak a területen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!