Divathét magyar márkákkal Bécsben

  Szerdától a divat fővárosává változik Bécs, ahol osztrák és nemzetközi dizájnerek mutatják be legújabb alkotásaikat az MQ Vienna Fashion Week12 keretében. A NUBU, az Artista és az Aquanauta legújabb kollekciója is látható lesz a kifutón.

  Negyedik alkalommal szól minden a divatról és a stílusról a bécsi MuseumsQuartierban, ahol osztrák és nemzetközi márkák mutatják be a nagyközönségnek legújabb kollekcióikat 2012. szeptember 12. és 16. között. A divat szerelmesei megcsodálhatják például az osztrák divattervező, Sabine Karner estélyi és menyasszonyi ruháit, vagy Michel Mayer bécsi dizájner téglalapok ihlette, őszi-téli kollekcióját.

  Michel Mayer
  Galéria: Bécsi divathét
  Fotó: Jürgen Hammerschmid / MQVFW

  De nemcsak az osztrák, hanem a nemzetközi tervezők is felvonultatják majd legújabb kreációikat a MuseumsQuartier divatsátrában. A thaiföldi Pisces például a „Not Available" nevet adta tavaszi-nyári kollekciójának, amely a felszabadultság, a napi rutin levetkőzésének érzését kívánja visszaadni könnyed anyagaival. Az ázsiai művészet grafikus elemei dominálnak a thaiföldi dizájner, Khatikasemlert Chalermkiat kreációiban. A Wonder Anatomie legújabb kollekciója, a „Tattoo after Death" pedig az emberi test anatómiai részleteit ötvözi tetoválásokkal. Egy workshop keretében az érdeklődőknek arra is lehetősége lesz, hogy betekintést nyerjenek a tervező egzotikus világába.

  Artista
  Galéria: Bécsi divathét
  Fotó: Peter Karl / MQVFW

  A fantáziadús kötött ruhák jellemzik a Lengyelországból származó Lucja Wojtalanak kollekcióját, aki humorral szemléli a divatot. Magyarországot pedig a NUBU, az Artista és az Aquanauta képviseli az osztrák fővárosban, akiknek a kollekcióit – akárcsak a többi divattervezőét – megnézhetik, felpróbálhatják és akár haza is vihetik az érdeklődők.

  Részletes program: www.mqviennafashionweek.com

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!