Jógázzon Richard Gere loftjában!

  Richard Gere Bedfordban található, környezetbarát luxusszállodájában a szoba árában a jógaórák és a hétvégi bor- és sajtkóstolók is benne vannak.

  Celebhoteleket bemutató sorozatunk második részében (az elsőt erre találja) Amerika felé vesszük az irányt. A célpont egészen pontosan a New York államban található Bedford, ahol Richard Gere és felesége, Carey Lowell egy vidéki bájjal fűszerezett, mégis elegáns szállodával büszkélkedhet, mely a Relais&Chateaux szállodaszövetség tagja.

  Facebook

   Egy 1860-as években épült parasztházból alakították ki a Bedford Post Inn névre hallgató luxusszállodát, ami egyes vélemények szerint annyira bájosra sikeredett, hogy akár egy film díszletéül is szolgálhatna. Pedig amikor megvásárolták 2007 környékén, még teljesen le volt pusztulva: egyik ablakban sem volt üveg, és állatok laktak benne. 2009-re azonban már két remek étterem és nyolc vendégszoba tündökölt a korábbi, enyészetnek indult épület helyén.

  A Manhattantől egyórányi autóútra fekvő szállót a lehető leginkább környezetbarát módon akarták felújítani új tulajdonosai. Ezért épült például száz százalékban újrahasznosított fából a jógastúdió.

  Facebook

   A hotel nyolc szobájának mindegyikében kandalló, barátságos berendezés és méretes, márvánnyal díszített fürdőszoba fogad. A vendégeket nem csak a szobák kényelme, de a jógastúdió remek foglalkozásai is elbűvölik. A szállás árában benne van napi egy óra a Jóga Loftnak nevezett teremben.

  Persze a kényeztetésről sem kell lemondani: a hotelben két étterem is található, melyekben reggelente frissen sült péksütemények, ebéd és vacsoraidőben fenséges fogások, hétvégenként pedig ajándék bor és sajtkóstoló várja a vendégeket. Kétágyas szobák éjszakánként 395 dollártól foglalhatók.

  Nem volt még elég? Kíváncsi lenne Robert Redford amerikai síparadicsomára, a reggae-legenda Marley család luxusszállodájára a Bahamákon, esetleg Elizabeth Hurley vérbeli celebhotelére Londonban? Sorozatunk harmadik részében egy újabb híresség hotelébe pillanthat be.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!