Több mint 250 magyar tervező a karácsonyi WAMP-on

A vásáron a kisszériás ékszerektől a lakberendezési tárgyakon át a kézzel készített gyerekjátékokig számos érdekesség megtalálható lesz. De ezek mellett olyan különleges alkotások is megjelennek majd, mint a karbont a műanyaggal ötvöző Alma Abonyi táskái vagy az Eszka színes kötött kabátjai és sáljai is, amelyet a hetvenes évek pszichedelikus mintái, stilizált állatmotívumai határoznak meg - olvasható a dizájnvásár honlapján.

Forrás: wamp.hu

Az egyéni alkotók mellett, mint a Misija Design márkanév alatt készülő kerámiaszobrok és ajándéktárgyak, amiket megváltozott munkaképességű dolgozók készítenek, olyan új műhelyek is bemutatkoznak a vásáron, mint a Többminta csapata, vagy a Schär gluténmentes manufaktúra, ahol a látványkonyhán hagyományos ünnepi falatok készülnek gluténmentes változatban. 

De ott lesz az eseményen a Budapest100 civil csoport által szerkesztett Budapest100 történetek - Huszonnégy a háromszázból című kötet is, illetve a Fortepan könyveis is.

A dizájnvásár idén a virtuális térben is megjelenik, az AR City Budapest kiterjesztett valóság applikációjával a helyszínen még több információt találhatnak majd a dizájnpiac programjairól. A vásárt a Millenáris B épületében találják, delelőtt 10 órától este 18-ig. A belépő 500 forint, ami levásárolható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek