Pop up mozi nyílik a Skála Metró tetején

Pénz és sárm, neonfények és Skála-lányok szegélyezték az utat, amin a csúcson lévő Skála bevezette Magyarországot a kapitalizmus világába. Ez az épület pedig egy estére, szeptember 22-én egy egészen különleges programra nyitja meg kapuit.

A számos izgalmas épületbejárást és tematikus sétákat vezető Hosszúlépés csapata ezúttal ugyanis a Skála Metró üvegpalota tetejét foglalja el. Pezsgő és Popcorn sorozatuk első állomásán A Wall Street farkasa című filmet vetítik, amely megmutatja, hogy mi történt a pénzvilágban, míg mi itthon még csak ismerkedtünk a szabad verseny áldásaival és átkaival a szépemlékű '90-es években.

A Skála Metró áruház 2011-benForrás: Beroesz / Wikipedia

Az ajtóban este hat órától a Grund színház improvizációs színészei várják a vendégeket, akik a film rámenős brókereit alakítják majd. Ezt követően velük együtt, zenével és játékokkal idézik meg a 90-es évek és a film hangulatát. Miközben kiderül az is, hogy mit jelképez a Skála Metró Budapest életében, hogyan vitték a csúcsra a neonfények és a Skála-lányok az áruházat, és milyen különleges panorámában gyönyörködhettek egykor a vásárlók. A vetítés este hétkor kezdődik, a belépő 4290 forint, amely korlátlan pezsgő és popcorn fogyasztást is tartalmaz.

A Skála Metró tetejére berendezett vászon előtti esemény további részleteiről a szervezők oldalán érdemes olvasni. Ha pedig arra kíváncsiak, hogy milyen a Hosszúlépés csapatával egy tematikus séta, olvassák el élménybeszámolónkat, amit legutóbb a nyolcadik kerületben szereztünk velük.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek