Titkos tengeri küldetés a Vajdahunyadvárban

  Titkos tengeri küldetés a Vajdahunyadvárban.

  A Varázskastély és az Éjszakai nyomozás után idén tavasszal új interaktív kiállítás nyílik a Vajdahunyadvárban. Március 18-án megnyitja kapuit a Bűvös óceán – Titkos tengeri küldetés című kiállítás és játék. 

  Különleges látványvilágra számíthatunkForrás: Travelo

  Az új tavaszi interaktív kiállításon egy képzeletbeli tengeri utazásra hívják a látogatókat. Egy különleges tengeralattjáró utasaként sosem látott tengeri tájakat barangolhatnak be, miközben megtévesztő feladványok és furfangos fejtörők teszik próbára bátorságukat és ügyességüket. A részvevők csatlakozhatnak a titkos küldetéshez, alámerülhetnek a Bűvös Óceán káprázatos birodalmába, sőt, ha elég szerencsések, találkozhatnak a mélység rejtőzködő urával és tengeri birodalma különös, megbűvölt lényeivel is.

  A több mint ezer négyzetméteren elterülő kiállítás és játék új témával, megújult látványvilággal, különleges installációkkal, trükkös feladványokkal, szöveges játéklappal és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

  A kiállítást egészen április 30-ig nézhetjük meg a Vajdahunyadvárban, a Mezőgazdasági Múzeumban. A kiállítás a múzeum által befogadott kiállítás, mely az F Exhibition szervezésében és kivitelezésében valósul meg.

  Mintha csak mesébe csöppentünk volnaForrás: Travelo

  A tavaszi szünet alatt, az ünnepnapokon is nyitva tartanak. Négy és kilencvenkilenc év között várnak mindenkit szeretettel. Részletek a rendezvény Facebook-oldalán.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!