Szilveszterezzen a lovin!

  Ha még nem volt a lovin, pláne nem az év utolsó délutánján, akkor idén próbára teheti a szerencséjét. Élő zenével, forralt borral, food truck gasztrokínálattal és celebfutamokkal várják a lovikedvelőket.

  Idén is lesz szilveszteri ügető a Kincsem Parkban, ahova az év utolsó napján több ezer nézőt várnak a szervezők. Kapunyitás délután fél egykor, a programok kettőkor kezdődnek. Lesz virtuális ügető hajtás, agárverseny, Zenthe Ferenc és Bubik István Emlékverseny, a bulisátorban video disco, de fellép majd a Fiesta és Pintér Tibor is. A pályán az idei év legjobb lovait mutatják be, az ügető futamokban pedig színészek és sportolók mérik össze hajtó tudásukat.

  Mindeközben a nagyobbakat fűtött fogadó sátorral, a kezdőket gyorstalpaló fogadó útmutatóval és több millió forintos Jackpot játékokkal, a kisebbeket pedig állatsimogatóval és ingyenes póni lovaglással várják. Az eseményre kitelepülnek a Food Truck ételkamionjai, a rendezvényt pedig tűzijátékkal zárják. A belépő felnőtteknek 2000 Ft - amelyből 300 lejátszható -, a gyerekeknek 18 éves korig ingyenes. Az ügetőszilveszter menetrendjéről bővebben itt olvashat.

  Fotó: Kincsempark.com
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!