Biztosan minden teendőjét letudta?

A hosszú nyár után a munkahelyén és otthon is minden visszatért a normál kerékvágásba? Azt gondolná, hogy most végre megpihenhet a karácsonyi hajrá előtt? Nem akarjuk letörni a kedvét, de ha most hátradől, semminek nem jut a végére.

Legalábbis így hátra dőlve a legjobb helyekről és programokról csúszhat le, ha idén még céges ünnepi vacsorát kell összehoznia a kollégáknak, karácsonyi vagy szilveszteri vacsorát tervez barátokkal, csapatépítő tréninget kell szerveznie még az őszre vagy akár a jövő év elejére! De ha jövőre lánybúcsút és esküvőt tervez, ugyanígy érdemes már most nekiugrania a tervezésnek. Nehogy aztán kompromisszummal kelljen kezdenie a szervezést!

Kezdje el időben megszervezni a céges karácsonyi vacsorát! Fotó: Gustavo Caballero / Europress / GettyForrás: Travelo

 

Esküvők és ami előtte van

 

Mert senki sem szeretné, ha pont élete nagy napja kapcsán kényszerülne kompromisszumra, mondjuk pont az álomhelyszínt kellene lecserélnie vagy a kiszemelt dátumot. Kezdje el már most keresni a legjobb helyet, járja végig és foglalja le még idén a legjobbat! Most a Travelo egy mininászúttal is meglepi, ha itt foglal! Részletekért és feltételekért kattintson ide. A helyszínek között pedig kezdjen itt keresgélni!

Persze nincs esküvő lánybúcsú és legénybúcsú nélkül! Ha egész hétvégés elvonulásra készülnek, keresgéljen a szállásajánlataink között.

 

Céges karácsony

 

A cégek között minden évben nagy a verseny a legjobb helyekért a karácsonyi céges vacsorához, és az időpont sem mindegy! A legtöbben az ünnephez lehető legközelebb szeretnék megrendezni az éves nagy lazulást a kollégákkal, amikor már tényleg lehet örülni, hogy nincsenek újabb feszített tempójú hetek mindenki előtt. Ehhez persze időben kell eszmélni! Aki nem olyan szerencsés, hogy nagyszabású karácsonyi gálát szerveztethet egy erre szakosodott céggel, az a közös céges vacsiból hozza ki a legtöbbet. Például ezeken a rendezvényhelyszíneken.

 

Családi ünnepi catering

 

Ha sok vendéget várunk karácsonyra, vagy idén rajtunk a sor, hogy a szilveszteri buli házigazdái legyünk, akkor hagyjuk a munka nehezét a profikra, és rendeljünk catering szolgáltatást! Ha utána számol, meglepődhet! A nagybani beszerzés és a profi technológia miatt egy-egy adag ára akár olcsóbban is kijöhet így, mint ha ön kísérletezne ritka hozzávalókkal, ünnepi alapanyagokkal, olyan fűszerekkel, amelyeket az év maradékában nem is használ majd. Kérjen ajánlatot cateringre és számolja ki, hogy mi éri meg jobban!

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek