Az egyetem épületét is megmozdítják a debreceni karneválon

  Az idei virágkarneválhoz kapcsolódó programok egyik új elemeként egy 3D-s vetítőművész "mozdítja meg" a Debreceni Egyetem (DE) központi épületét augusztus 18-án és 19-én.

   A világszínvonalú produkciót augusztus 18-án és 19-én mutatja be Bordos László Zsolt épületvetítéssel foglalkozó 3D-művész és négy alkotótársa, Czigány László, Kitzinger Gábor, Kovács Ivó és Vicsek Viktor, írja az MTI.

  A karneváli hét kiemelt programjai közé tartozik a nagyerdei Békás-tó partján augusztus 13-án megnyíló Lurkó-liget, augusztus 18-án a Galiba gyermekfesztivál, augusztus 21-án reggel pedig a hagyományos, virágokkal díszített kerékpáros felvonulás.

   

  Nézegessen képeket a Virágkarneválról!
  Galéria: Ötven éves a Debreceni Virágkarnevál
  Forrás: Travelo

  Augusztus 20-án a karneváli menetben 16 feldíszített virágkocsi között számos hazai és külföldi művészeti csoport mutatkozik be a közönségnek, este pedig a Nagyerdei Stadionban, a karneváléj keretében csaknem kétezer fellépő szórakoztatja a közönséget.

  A karneváli hét keretében ötödik alkalommal lesz cseh sörkert a nagyerdei Békás-tó partján. Harminc cseh sörgyár és több hazai kézműves sörkészítő több mint százféle sörét kóstolhatják meg a Nagyerdőbe látogatók.

  Arról, hogy mi mindenért érdemes Debrecenbe utazni, itt írtunk, arról pedig, hogy gyerekekkel mit érdemes megnézni, itt!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!