Kaszkadőr show-val ünnepel az etyeki filmpark

  Ötéves az etyeki Korda Filmpark, amit a hétvégén látványos kaszkadőr bemutatóval kezdődő programsorozattal ünnepel.

   

  A tematikus park 1400 négyzetméteres kiállítócsarnokból és 8000 négyzetméteren elterülő középkori díszletvárosból és étteremből áll. Szombaton például a New York utca díszletében tart bemutatót a Kaszkadőr Akadémia vezetője Gulyás-Kiss Zoltán és az akadémia növendékei. A filmpark a hétvégén az Etyeki Piknik tavaszi rendezvényén is jelen lesz: az Újhegyen, a Piknik Ligetben például profi filmes sminkes csapat várja azokat a vendégeket, akik élethű lőtt sebbel, horzsolással, vágással vagy monoklival szeretnének hazatérni.

  Fotó: Korda Filmpark Facebook


  A filmpark 1400 négyzetméteres kiállítócsarnokában a látogatók a Túrkeve melletti Pusztatúrpásztóról származó világhírű Korda fivérek, Korda Sándor, Korda Zoltán és Korda Vince életútjának főbb állomásait ismerhetik meg. A csarnok másik részében a mozgókép története elevenedik meg a kiállított muzeális tárgyakon keresztül, valamint a filmkészítés folyamatába is bepillantást nyernek a vendégek.

  A létesítmény 2011-ben nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. Etyeken készült többek között a Borgiák (The Borgias) című tévésorozat két évada, a Pokolfajzat (Hellboy) 2 - Az Aranyhadsereg című játékfilm, Az idők végezetéig - A katedrális című tévésorozat folytatása, a Kaméleon, a Valami Amerika 2, a Mentőexpedíció, valamint számos magyar és külföldi videoklip és reklámfilm is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!