Hétvégén nyit az újpesti Tarzan Park

Mozgáskoordinációt fejlesztő Pattanj domb, egyensúlyérzéket támogató Lián dzsungel és hallásfejlesztő Zengő erdő - a tudatosan tervezett mozgásfejlesztő-eszközökkel felszerelt óriás játszótér szombaton nyitja meg idén először kapuit.

Van még kép, kattintson!
Galéria: Hétvégén nyílik a Tarzan Park
Fotó: Tarzan Park

Március 12-én nyílik az újpesti Tarzan Park, amit még 2013 nyarán az újpesti önkormányzat támogatásával hoztak létre azzal a céllal, hogy az egészséges életmód, sport és a mozgás szeretetét erősítsék egy óriás játszótérszerű környezetben - olvasható a weboldalon. A közel két hektáron elterülő szabadtéri családi játszóparkot tematikus elrendezésben csoportosított játszóeszközökkel szerelték fel, de a játszótérhez egy falatozó terasz is kapcsolódott.

A 13 különböző játékszigeten játékfelügyelők vigyáznak a gyerekek biztonságára, az eszközöket pedig úgy alakították ki, hogy azok az életkori sajátosságoknak megfelelő különböző készségeket fejlesszenek. Ebben a pedagógiai kiadványban részletesen lehet olvasni arról, hogy melyik játék milyen hatással van a gyerekek testi fejlődésére, önértékelésére és személyisége fejlődésére. Hogy a Picurvár hogyan segíti a legkisebbek szem-kéz-lábkoordinációját, vagy a Billegliget és a Hintarét a már picit nagyobbak egyensúlyérzékét, de kiderül az is, hogy amíg a Felhővárak és a Rejtekerőd a térérzékelést támogatják, addig a Homokbánya szerepjátékai a finommozgásukat és a kreativitásukat is fejleszti.

Kattintson bármely képre, galéria nyílik belőle!
Galéria: Hétvégén nyílik a Tarzan Park
Fotó: Tarzan Park
Tarzan Park
Cím: 1046 Budapest, Tábor utca 26-28
Márciusi nyitva tartás: március 12-15., március 19-20., tavaszi szünet: március 24-31. (nyitva naponta 10-től 17 óráig)
Április, május: keddtől vasárnapig tíztől este hatig
Júniustól augusztusig: mindennap tíztől este nyolcig
Szeptember: keddtől vasárnapig: tíztől este hatig
Október: keddtől vasárnapig: 10-től 17 óráig
Belépő: gyerekeknek 1850 Ft (3 év alatt ingyenes), felnőtteknek 1450 Ft, további családos belépő kombinációk árairól és egyéb kedvezményekről itt. A belépő karszalag négy órás időtartamra érvényes, minden megkezdett óráért a jegy árának plusz 25%-át kell fizetni.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek