Huszárokkal és majálissal érkezik a debreceni tavasz

  Koncertekkel, film- és színházi bemutatókkal, kiállításokkal, irodalmi estekkel, összesen 40 programmal várja a Debreceni tavasz 2016 kulturális rendezvénysorozat április 24-ig az érdeklődőket.

  Az Apolló moziban a Frankofón Filmnapok keretében hat kortárs francia alkotást mutatnak be, köztük a Mustang című filmet, amely a Saul fia legnagyobb ellenfele volt az idegen nyelvű filmek Oscar-díjáért folyó versenyben. A költészeti fesztivál és a tavaszi képzőművészeti tárlat hagyományos rendezvényei a tavaszi kulturális fesztiválnak, amelyen azonban most először rendeznek virágvasárnapi felvonulást.

  Érkezik a Kolompos együttes Jönnek a huszárok című családi koncertjével, fellép a Debreceni Big Band és Gájer Bálint, de koncertet ad a Budapest Bár. De lehet már jegyeket venni a Momentán társulat RögvEst című improvizációs showjára, és Udvaros Dorottya Majdnem valaki című lemezbemutató koncertjére. A Művészetek Palotája új családi táncjátékát, az Elvarázsolt kastélyt a Kölcsey központban láthatják az érdeklődők.

  A Debreceni tavasz 2016 programsorozata májusban színházi bemutatókkal folytatódik: a nagyerdei szabadtéri színpadon táncos majálissal nyílik az évad, a Kölcsey központban pedig mások mellett Marry Orr: Mindent Éváról című színművét láthatja a közönség az Orlai Produkciós Iroda előadásában - írja az MTI.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!