Shaolin szerzetesek életét bemutató show érkezik hazánkba

  Shaolin warriors - the magical secret címmel a shaolin szentélyek mágikus világát bemutató show érkezik februárban több hazai nagyvárosba is. Látványos légzés- és harctechnikai gyakorlatok a színpadon minden mennyiségben.

  Shaolin warriors – the magical secret

   A Shaolin Kung Fu szerzetesei a titokzatos, misztikus erők irányítói, több mint 1500 éve az energia mesterei. Az előadás bepillantást ad a rejtelmes, misztikus titokba, és megmutatja, hogy kellő odafigyeléssel, gyakorlással, koncentrálással mi mindenre képes az emberi test és a szellem.

  A Shaolin szerzetesek a Song Shan hegy közelében lévő kolostorukban, a Zen buddhizmus tanításai alapján, a legmagasabb szinten gyakorolják a test és lélek erősítését. Meditációval és légzéstechnikával képesek befolyásolni a csi - az emberi testen belüli energia - áramlását, így válnak immunissá a fájdalommal és a sérülésekkel szemben, és segítik elő a gyógyulást.

  Shaolin warriors – the magical secret

   Az előadás alapjai azok a legmagasabb szintű légzés- és harctechnikai gyakorlatok, amelyeket egy 16 tagú szerzetesekből álló csoport mutat be a templom 75 éves mesterének. Az előadás alatt a közönség betekintést nyer a kínai filozófia titkos világába, a legendákba, a mítoszokba és megismerkedik a Zen buddhizmus bölcsességeivel is. A szerzetesek látványos, erőteljes képekben, jelenetekben mutatják be Kung Fu és Csi Kung tudományukat - olvasható a szervezők közleményében.

  Előadások:
  Budapest – MOM Kulturális Központ​​ február 16-17-18. 19 óra
  Székesfehérvár​ – Vodafone Sportcentrum​ február 19. este hét óra
  Szeged – Nemzeti Színház​​​ február 20. 15 és 19 óra
  Győr – Győr Nemzeti Színház​​​ február 21. 15 és 19 óra
  Debrecen – Kölcsey Központ​​​ február 22. 19 órai kezdettel.
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!