Vegyen magyar dizájnerektől ajándékot, tanuljon meg karácsonyfát készíteni!

Az Ajándék Terminál karácsonyi vásár december 3-23-ig várja az érdeklődőket a Design Terminálban. Lesz jótékonysági dizájn aukció, a Hello Wood alkotócsoport pedig karácsonyfa-készítő workshopot tart.

Csaknem 60 magyar formatervező egyedi tárgyait és különleges szolgáltatásait kínálja az idei Ajándék Terminál jótékonysági dizájn aukciója, amelyet a karácsonyi vásár megnyitóján, december 3-án tartanak a Terminál Étteremben Budapesten, írja az MTI. Az aukción befolyt összeggel az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segítik a szervezők.

Fotó: Design Terminál

 A jótékonysági árverésen a dizájn kedvelői licitálhatnak többek között Abodi Dóra divattervező klasszikus crop topjára, amelynek kikiáltási ára 40 ezer forint. Ugyanennyiről indulhat a licit a nemrég indult Artlocator Magazine első címlapfotójáért, míg Nemesi Anna ötvös-ékszerkészítő ezüst fülbevalója 14 ezer forinttól kelhet el.

Toronyi Péter formatervező Paprikum elnevezésű betonszürke fűszerőrlője 12 ezer forinttól, a Page Plié egyedi, saját fejlesztésű technológiával készült újságtartó asztalkája 32 ezer forinttól cserélhet gazdát. A Romani Design roma motívumokkal díszített egyedi tervezésű, kézműves technikával készült táskájára 32 ezer forinttól, míg két darab 10 napos Művészetek Völgye bérletre és a hozzá tartozó dedikált pólóra 27 ezer forinttól kelhet el.

A vásár mellett több szakmai program is várja az érdeklődőket. December 10-én Hosszú Lépés séta címmel a belvárosban működő műhelyeket fedezhetik fel az érdeklődők, december 19-én az Oh my Cake című programon karácsonyi édességek különleges ünnepi dekorációit mutatják be a részvevőknek.

December 5-én és 19-én a Hello Wood alkotócsoport tagjaival karácsonyfa-készítő workshopot, december 12-én bútorkészítő workshopot tartanak.

A Design Terminál 2010 óta rendezi meg a karácsonyi vásárt, amellyel többek között a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség találkozását kívánja segíteni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek