Zombitámadás a Holnemvolt Parkban

  Családi tökfaragó műhely, tűzzsonglőr bemutató, szellemkereső játék és tomboló zombik is lesznek a Holnemvolt Parkban a mindenszentek előestéjére, azaz most szombatra időzített Szellempartin. A programok este 6-kor kezdődnek és éjjel 11 óráig tartanak.

  Szellempartival várják a nagyközönséget a Holnemvolt Parkban mindenszentek előestéjén, azaz október 31-én, szombaton este 6 és éjjel 11 óra között.

  A régi körhintától a dzsungel mesevasút felé vezető sétány mentén a „rémsétány" kínál programokat. Lesz családi tökfaragó műhely, szellemkereső játék, arcfestés, tűzzsonglőr bemutató, mi több, lesznek riogatók és még tomboló zombik is. Az elvarázsolt kastély homlokzatára fénnyel festenek látványos mintákat.

  Fotó: Holnemvolt Park

  A rendezvényterem előtt japán jókai macuri (妖怪祭 – yōkai matsuri), azaz „szellem fesztivál" kulturális bemutató lesz, ahol bárki megismerheti, hogy a japán hagyományokban miként jelenik meg a szellemek világa.

  A szervezők legyezőjátékkal, démon arckirakóval, kívánságtáblával készülnek, de ki lehet majd próbálni az origamit, a kabuki álarcokat és a tradicionális japán viseletet is. A japán konyha iránt érdeklődőket külön gasztropagoda várja.

  Természetesen a Holnemvolt Park játéküzemei is működnek a Szellemparti teljes időtartama alatt, a lacikonyha és a többi vendéglátóhely is várja a vendégeket. A programok este 11 óráig tartanak, a belépés 10 óráig történik. A belépőjegy – a szokott módon – egységesen 500 Ft, a játékok zseton váltásával vehetők igénybe. A szervezők külön felhívják a figyelmet arra, hogy bizonyos játékoknál a megszokottól eltérő, egyesek számára esetleg ijesztőnek tűnő látványelemek is előfordulhatnak.

  Jövőre nyithat az új Vidámpark

  A szombat esti Szellemparti egyúttal a Holnemvolt Park szezonzáró eseménye is lesz. Másnap, azaz november 1-én vasárnap ugyan még a szokott módon üzemel, de november 2-től, a téli szezon kezdetétől leállnak a park játékai.

  November és december hónapokban pedig megkezdődnek a területre tervezett Mesepark és Pannon Park kivitelezésének munkálatai is. Az építkezések a Mesepark esetében 2016 végére, a Pannon Parknál pedig várhatóan két ütemben, 2018-ra, illetve 2019-re fejeződnek be.

  A műemléki játékok természetesen megmaradnak, így a terület újbóli megnyitása után azokat ismét lehet majd használni. Az építkezések miatti lezárás természetesen csak a Holnemvolt Park területét érinti. Az Állatkert klasszikus területe az eddigiekhez hasonlóan továbbra is zavartalanul fogadja a látogatókat az év minden napján.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!