Túrázzon most száraz lábbal a miskolctapolcai barlangfürdőben!

Minden évben egyszer karbantartási munkálatok miatt leeresztik a barlangfürdő vizét, amikor a vendégek is száraz lábbal, egy különleges túra alkalmával leshetnek be a barlangfalak mögé. Feltárul a kazánok és a csövek rejtett világa, miközben olyan elzárt területekre is be lehet jutni, ahová fürdőző vendégként egyébként sosem.

A Miskolctapolca Barlangfürdőben már zajlik az éves karbantartás, ami azt jelenti, hogy a fürdő és a gyógyászati részlege január 31-ig zárva tart. A csobbanni vágyókat február 1-től várják ismét a vizes medencék, bár most üres állapotukban is bejárhatók.

A vendégek most beleshetnek a kulisszák mögéForrás: Miskolctapolcai Barlangfürdő

Január 25-én, 26-án és 27-én ugyanis 45 perces túrákat szerveznek, amelyek során megtudhatják, hogy milyen gépezetek működtetik a medencéket, vagy, hogy hol találhatók a fürdő forrásai.

A vezetett séták mindhárom nap 10:00 és 17:30 között, több időpontban is indulnak, minden alkalommal három 15 fős csoportot vezetnek körbe. Fontos, hogy aki részt szeretne venni a rendezvényen, annak előre jelezni kell részvételi szándékát: január 24-ig a +36-46/560-030-as telefonszámon reggel 9 és 16 óra között – olvasható a fürdő programajánlójában. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek