Ezt a medencét még James Bond is meglátogatta

Az easyJet fapados légitársaság minden évben kihirdeti melyek voltak a korábbi év legjobb és érdekesebb utazási élményei, tapasztalatai. A lista a társaság repülős magazinjában jelent meg és az első helyre az a dél-tiroli boutique hotel került, ahol az 1977-ben készült "A kém, aki szeretett engem" című James Bond film egyes jeleneteit forgatták - írta a standart.co.uk hírportál.

Tényleg nem rossz kilátásForrás: Miramonti Boutique Hotel/Luca Meneghel/www.cucameneghel.com/ facebook.com

És bár a helyet a felújítás után is belengi a film exkluzív hangulata, a Miramonti Boutique Hotel elsősorban a végtelenített sós vizű medencéje miatt került az első helyre. A Dolomitok sziklái közé ékelődött hotelt fentről a hegyek védelmezik, alatta pedig Merano városa terül el. A házaspár, aki megvette a jobb napokat is látott ingatlant több évet szánt arra, hogy olyanná alakítsa, hogy akár a mai modern Bond-nak is megfeleljen. A háromszobás vendégházból végül egy kortárs igényeket kiszolgáló, kényelmes és minőségi luxushotel lett, 36 szobával és lakosztállyal, 3 étteremmel, egy relaxációs térrel, egy erdei szaunával és a már említett végtelenített medencével, ahonnan pazar kilátás nyílik a városra.

Minden évszakban el lehetne viselniForrás: Miramonti Boutique Hotel/facebook.com

A „Legjobb medence kilátással" díj mellett a listán megjelent többek között a „Legjobb macska kávézó", ami a Maison de Moggy Skóciában, a „Legjobb nyilvános vécé" Máltán, és a „Legjobb vad búvóhely" is, ami Svédországban található.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek