Helikopteres sítúrát is ajánl az olasz wellness hotel

A wellness kezeléseiről ismert olasz Adler Domomiti elég vadító ötlettel rukkolt elő. Igaz, hogy a hotel pár perces sétára található három különböző sífelvonótól, de miért érnénk be csupán ezekkel a pályákkal? Mi lenne, ha sokkal messzebbre és magasabbra is el lehetne jutni néhány perc alatt? A kérdésekre a válasz, azaz a megoldás a helikopteres sítúra, írja cikkében a Luxury Travel Advisor.

A helikopter az összes közeli sípályára elviszi a vendéget, a vezető pedig megmutatja neki a legjobb lehetőségeketForrás: www.adler-resorts.com

A wellness hotel a síszezonra helikoptereket ajánl fel mindazoknak, akik szeretnének közelebb jutni a Dolomite Superski összes pályájához: ez alsó hangon 12 pályát, 450 felvonót és több mint 1200 kilométer karbantartott pályát jelent. A helikopterhez profi vezető is jár, aki a kirándulást a vendég tudását és igényeihez alakítja.

A wellness részleg külső medencéjében üldögélve havas hegycsúcsokban gyönyörködhetünkForrás: www.adler-resorts.com

A „Sky & Fly" csomag csak egy kis ráadás a hotel kínálatához, hisz az Adler Dolomiti spa részlege híresen jó. A több mint 30 ezer négyzetméteres wellness részleg meleg-és hideg vizes medencéket, szaunákat, pihenősarkokat, sóbarlangot, virágillatú gőzfürdőt, „csak hölgyek"-nek szóló rózsasziromfürdőt és iszapfürdőt foglal magába.

Ehhez jön még a több mint harminc féle masszázs, az alpesi fürdő, amelyhez helyi fenyőleveleket használnak, a különböző szépítő és testsúlycsökkentő kezelések. A hotel mindezekhez saját spa készítményeit használja.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek