Vadonatúj kültéri gyógymedencét építenek Kisújszálláson

200 négyzetméteres, kültéri gyógymedence építésébe fognak a kisújszállásiak, valamint a gyermekmedence melletti termálkutat is megjavítják, amely már egy ideje meghibásodott - írja a termalonline.com.

Kumánia Gyógy- és StrandfürdőForrás: Facebook / Kumánia Gyógy- és Strandfürdő

Hat évvel ezelőtt nyitott meg a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, amelyhez szálloda, gyógyászati részleg és kemping is kapcsolódik. Jelenleg a téli időszakban öt beltéri medence várja a látogatókat, ugyanis a szabadtéri úszómedence és a gyermekmedence a hideg hónapokban nem üzemel. A szabadtéri medencekínálat terén azonban hamarosan újdonság várható - egy kétszáz négyzetméteres gyógyvizes medencét építenek.

A Szoljon.hu hírei szerint azért van szükség az újításra, mert a kempingbe érkező vendégek hiányolták a kültéri gyógymedencét. A hazai látogatók mellett sok német, lengyel, osztrák, román, szlovák, cseh vendég is volt idén a kisújszállási kempingben, de akadtak olyanok is, akik továbbálltak, miután megtudták, hogy nincs a szabadban gyógymedence. A tervek szerint ezt a hiányosságot hamarosan pótolják a kisújszállásiak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek