Két fürdő, ahol önre találhat a szerencse két csobbanás közben

Keresse elő a szekrény mélyéről fürdőruháját, hiszen a termálfürdőkben gazdag hazánkban az ősz sem vethet véget a lubickolásnak. Néhány fürdő ráadásul őszi nyereményjátékkal is megfűszerezte a csobbanás örömét. Mutatjuk a részleteket.

Harkányi Fürdő

A Harkányi Fürdő például egy olyan akcióval állt elő, miszerint ha november 30-ig vásárol valaki belépőjegyet és regisztrálja a kapott blokk tranzíciós számát a fürdő hivatalos weboldalán, akkor egy sorsoláson vesz részt. A havi nyeremények között Zsályaliget családi belépőt, kozmetikumokat tartalmazó ajándékcsomagot is lehet nyerni, de a főnyeremények között egy hűtőszekrény, kerékpár és kerti grillkészlet is akad - írják a fürdő weboldalán.

Harkány Fürdő kültéri termálvizes medencéjeForrás: facebook / Harkányfürdő / Készítette: Vass Imre

Hévíz fürdő

Igaz, a Hévízi fürdőben is már javában tart a nyereményjáték, de november 5-ig még mindig van lehetősége bekapcsolódni. A fürdő weboldalán meghirdetett játékban főleg a pároknak érdemes részt venni, ugyanis egy páros gasztro hétvégét nyerhet a szerencsés, két éjszakára szóló szállással és a kényeztető wellness részleg korlátlan használatával. Amennyiben csábítónak találja a jutalmat, a játékkal kapcsolatos részleteket ide kattintva olvashatja el.

A Hévízi Tófürdő felülnézetbőlForrás: wikipédia / Készítette: HTME

Amennyiben nem bízná a véletlenre a fürdők ajándékait, akkor használja ki a mindenkinek járó őszi kedvezményeket: a mórahalmi Gyógyfürdőben például ingyenes belépő jár mindenkinek, aki kifaragott töklámpással érkezik 28-án, vasárnap.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek