Ajándékokkal és szaunaszeánsszal készül októberre a Hungarospa

Hazánk legnépszerűbb fürdője, a hajdúszoboszlói Hungarospa időben beharangozta közösségi oldalán, hogy milyen meglepetéssel készülnek az október 27-ei hétvégére, azaz a Turizmus Világnapjára. Aki ezen a napon látogat el a fürdőbe, annak már a bejáratoknál meglepetésben lesz része, ugyanis ajándékokat osztogatnak a vendégeknek.

Hungarospa, HajdúszoboszlóForrás: Facebook / Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt.

A Hungarospa Hajdúszoboszlóban, Európa legnagyobb fürdőkomplexumában gyógyfürdő, aquapark, uszoda és fedett élményfürdő várja a látogatókat. A változatos élményeket nyújtó komplexumban minden generáció megtalálja a kikapcsolódást, hiszen csúszdákból, hullám-, pezsgő-, és gyermekmedencékből, úszómedencéből, valamint gyógymedencéből sincs hiány. Október 27-én a fürdő számos szolgáltatása mellett különböző programok közül is válogathatnak a vendégek: a Gyógyfürdőben, az Aqua-Palace-, és a Strandfürdő medencéjében különböző időpontokban vízi tornával mozgathatják át a testüket, délután 4 órától pedig változatos szaunaszeánszokon vehetnek részt. A szaunakabinokban nyárbúcsúztató relax, sós, citromos peeling és gyümölcsös hidratálás is lesz.

Aki a Gyógyfürdőben szeretné élvezni a Hungarospa tartalmas programjait, annak a belépőjegyért 2000 forintot kell fizetnie, az Uszoda belépője 1400 forint, az Aqua-Palace részlegre pedig 3300 forintért vásárolhatnak jegyet. Amennyiben a szaunaszeánszokat is kiszeretnék próbálni, azt 800 forintos kiegészítő áron tehetik meg.

A turizmusban dolgozók és a turisták 2011 óra ünneplik meg hazánkban a Turizmus Világnapját. Idén a az ökoturizmus kerül majd az esemény középpontjába. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek