Érték és Minőség Nagydíjat kapott a Palatinus Fürdő

Az Érték és Minőség Nagydíj díjazottjai között található a Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő is. Ezen kívül a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. érdemelte ki különdíjként az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Vállalkozási Nívódíját is, melyet az elmúlt időszak folyamatos fürdőfejlesztéseivel érdemelt ki - olvasható a Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleményében

Forrás: facebook / Palatinus Fürdő

Bár az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntető címeit idén első alkalommal adták át ünnepélyes keretek között, 2018. szeptember 11-én, a Társaság idén már a hetedik fürdőjével érdemelte ki a korábban Magyar Termék Nagydíjként odaítélt elismerést.

Forrás: facebook / Palatinus Fürdő

A Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdő 1919 óta üzemel, de véglegesen 1921-ben nyitott meg három medencével és egy dunai, úgynevezett kosaras uszodával. Azonban népszerűségének köszönhetően 1937-ben már bővíteni kellett. Ekkor épült az azóta is méltán népszerű hullámmedence. 2017 óta a fürdő már egész évben nyitva tart. Nyári szezonon kívül a beltéri medencék mellett egy kültéri termálmedence és egy kültéri, 26 fokos úszómedence is várja a vendégeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek