Mostantól vízesés kíséri be a látogatót a megújult Bükfürdőbe

Szombaton már új főbejáraton léphettek be a fürdőzők a Büfürdő Gyógy-, és Élménycentumba. Az új főbejárat modern látványelemei a fürdő új stílusához igazodnak: a bejárat előtt kialakított üvegtoronyról vízesés hullik alá, a látvány esténként fényjátékkal egészül ki. A felújítások után a belső tér még nyitottabbá és világosabbá vált. A vendégek négy új pénztárnál válthatnak jegyet – közölte a Büki Gyógyfürdő Zrt. az MTI-vel.

Ezen a modern bejáraton léphetnek be a BükfürdőbeForrás: Bükfürdő Gyógy-, és Élménycentrum

Az új főbejárat építésével párhuzamosan a gyógyfürdő új arculatot és nevet is kapott: az eddigi Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum elnevezést a jövőben a Bükfürdő Themal & Spa név váltja fel. Az újítások ezzel nem értek véget: ősszel a Szent Kelemen medencét is felújítják - közölték.

Az 56 éves fürdő népszerűsége évről-évre nő: 2017-ben 911 442-en keresték fel a gyógyfürdő- és élménycentrumot, 21 145-tel többen, mint 2016-ban, amikor interaktív vizes játszóterrel turbózták fel a strandfürdő területét. A fürdő népszerűségét az is igazolja, hogy már számos kitűntetést bezsebelt, tavaly például a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúnak minősítette a strandfürdőt. Amennyiben önök is úgy döntenek, hogy ellátogatnak a megújult fürdőbe, akkor ebben a korábbi cikkünkben találnak öt programot, amelyet szerintünk nem érdemes kihagyni, ha a városban járnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek