Megújult a margitszigeti gyógyszálló

Nyolc hónapig tartó felújítási munkálatok után megújult belső tereket és új rendezvényhelyszíneket kapott a margitszigeti gyógy- és wellnessközpont, és sikerült megoldani a spa- és konferencia területek praktikus szeparálását is. A vendégfogadó lobbyban a recepciós pult üvegfalú háttért kapott, a vendégek most már egyből a különleges növényzetű Japánkertre látnak rá.

Ilyen lett a megújult lobbyForrás: Travelo

A hotel belső terei természetközeli színekkel, modern, kényelmes bútorokkal újultak meg. A lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót valamint a vendéglátó egységeket is teljesen átépítették. A Kamilla Presszó helyén négy multifunkciós, természetes fényű, technikával felszerelt konferenciaterem várja a vendégeket - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben. 

Ilyen fotelekben várakozhatnak mostantólForrás: Margitszigeti Gyógy- és Wellness szálloda

A szállodában egy digitális rendezvény-információs rendszert is beüzemeltek, ahol a vendégek a szálloda szolgáltatásairól, programlehetőségeiről és az épületben tartott rendezvényekről tájékozódhatnak. A gyógyászati recepció helyiségét kényelmes vendégváróként gondolták újra, amelybe a konferenciák résztvevői számára egy külön bejáratot is kialakítottak a Nagyrét felől. Az egykori Boróka Bár helyén pedig egy bistro jellegű étterem nyílt.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek