Fürdött már éjszaka a Lukácsban?

Pedig februárban és márciusban kétszer is megteheti, miközben gyümölcsökkel, limonádéval és szaunafelöntésekkel kínálgatják.

Február 9-én és 23-án, illetve március 9-én és 23-án szaunaprogramokkal megtámogatott éjszakai fürdőzést szerveznek a Lukács Fürdőben. A Szent Lukács Est minden este nyolctól hajnali kettőig tart, a szaunaceremóniákba pedig 21 óra és másnap hajnali 1 óra között óránként kezdenek - igaz, utóbbin csak a VIP jegyet vásárlók vehetnek részt. De a termál részleg felújított hőlégkamráját, a szaunavilág infra szaunáját, a wellness herbál szaunáját már minden vendég az egész este alatt használhatja.

Forrás: Lukacsfurdo.hu

A fürdőest szervezői felhívják a figyelmet, hogy a gőzkabinokban lehet a fürdőruhát használni, de a száraz szaunákat csak tiszta és száraz lepedővel vagy törölközővel lehet igénybe venni papucs használata nélkül. A szaunavilág naturista részén nem kötelező a fürdőruha viselete, de a szaunát csak lepedőre, törülközőre ülve lehet használni. Ugyanakkor az úszómedencékben az úszósapka használata kötelező. Az este során minden fürdőzőt gyümölccsel, teával, limonádéval és ásványvízzel kínálnak. A normál jegy 4000, a négy szaunafelöntést is tartalmazó VIP jegy 6000 forint, mndenről bővebben itt olvashatnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek