Elit társaságba került az Aquaworld

Újabb nemzetközi díj igazolja, hogy Magyarország jeles tagja a világ turisztikai elitjének. Az idén harmadik alkalommal megrendezett World Spa Awards turisztikai versenyen Magyarország legjobb spaszállodájának az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőt választották meg.

A World Spa Awardsot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve. Idén a nemzeti döntőben a legjobb spaszálloda kategóriájában az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, mert elnyerte a Hungary's Best Resort Spa 2017 (azaz Magyarország legjobb spahotelje) kitüntetést. A díj nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést.

Forrás: Facebook / Aquaworld Resort Budapest

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy – kilépve a franchise hálózatból – önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek