Élményfürdőt és szállodát építenek Csurgóra

Az elmúlt években Csurgó mintegy 600 millió forintot költött óvárosának turisztikai fejlesztésére, az ez idő alatt elkészült beruházásokat 2016 májusában adták át. Most pedig itt a hír, hogy a Somogy megyei város fürdőjéhez hamarosan egy új, fedett és szabadtéri termálmedencékkel felszerelt fürdőszárnyat, és egy 42 szobás szállodát építenek. A fürdő és a hotel a tavaly nyáron átadott városi uszodához kapcsolódik majd - írta a Napi.hu.

Forrás: Csurgo.hu

A fedett részlegen három új medencét - egy termálmedencét, egy babapancsolót és egy csúszdás élménymedencét építenek. De a szabadtéri részen is épül egy csúszdás élménymedence, valamint egy csúszdás gyermekmedence. Az új fürdőhöz gyógyászati részleg is kapcsolódik majd, amelyet reumatológia rendelővel és a fizikoterápiás kezelésekhez szükséges szobákkal együtt alakítanak ki, és amelyekben elérhető lesz a súlyfürdő, tangentor, mofetta, masszázs és fizioterápiás kezelések.

Az új fürdőépülethez egy 3300 négyzetméteres hotel is csatlakozik majd. A négycsillagos szállodában 42 szoba 84 fő elhelyezésére lesz alkalmas. 160 fős étterem 300 adagos konyhával áll majd a vendégek rendelkezésére, emellett lesz büfé és bár, valamint három kisebb előadóterem is - teszi hozzá cikkében a Termálfürdő.hu.

A csurgói fürdő kútja, 1270 méter mélyről érkező 67 Celsius-fokos vizet biztosítForrás: Csurgo.hu

KAPCSOLÓDÓ:
Nincs pénze fürdőben ázni? Kutyuljon gyógyvizet a kádban!
Gyógyvizet kortyolgatna? A szakértő elmondja, érdemes-e!
Gyógyfürdő extrákkal: így dobja fel a termálvízben ücsörgést

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek