Budapest gyógyfürdőit ajánlja a Condé Nast Traveler

Budapest gyógyfürdőit ajánlja a Condé Nast Traveler

A 2017-es év legnépszerűbb városainak listáját állította össze több százezer olvasói szavazat összesítése alapján a Condé Nast Traveler magazin, amelynek rangsorában Budapest a 11. helyen szerepel.

Fotó: MB Photo / Facebook

 Idén külön listán gyűjtötték össze a top 20 nagyvárost és egy másik a 20 legjobb kisvárost. A nagyvárosok között Tokió áll az élen, amelyet Bécs, Kiotó, Barcelona, Párizs, Sydney, Madrid, Vancouver, Róma és München követ, majd 11. helyen csatlakozik hozzájuk a magyar főváros. Az utazási magazin szerint Budapest Európa egyik szecessziós épületekben leggazdagabb települése, egy olyan látványos hely, melynek nincsenek árnyoldalai.

A magazin szerkesztői azt javasolják olvasóiknak, hogy keressék fel Budapest 16. és 17. századi termálfürdőit, igyanak egy kávét a díszes New York kávéházban, sétáljanak át éjjel a Lánchídon, gyönyörködjenek a Duna-part látványában, és egyenek egy tál gulyást a Nagyvásárcsarnokban.

Legutóbb egyébként egy másik utazási portál, a TripAdvisor felhasználói az Országházat választották be a legnépszerűbb látnivalók listájába.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek