Ezekkel a programokkal kényeztet minket az Év Fürdője a turizmus világnapján

  Ezekkel a programokkal kényeztet minket az Év Fürdője a turizmus világnapján.

  Különleges programokkal illetve meglepetéssel készül a turizmus világnapjára az ország illetve Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, a hajdúszoboszlói fürdő - írja a Termál Online.

  A gyógyfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe illetve az Árpád Uszodába érkező vendégek a bejáratnál meglepetés ajándékot kapnak szeptember 27-én. Délelőtt 11 órától vízi tornát tartanak a gyógyfürdőben, 13:30-tól pedig az Aqua-Palace élményfürdőben.

  Fotó: Hungarospa Hajdúszoboszló

  A szaunázás kedvelőiről sem feledkeznek meg: ezen a napon három különböző szeánszon vehetnek részt. Nagy Attila szaunamester 16 órától a „nyárbúcsúztató relaxáció", 17 órától az „őszi szüreti élmények", 18 órától pedig a „jeges legjobb hűsítés" jegyében tart programokat (amikre érdemes időben regisztrálni a szaunakezelőnél, hisz a létszámok korlátozottak).

  A programokról, a belépőjegyekről illetve magáról a Turizmus Világnapjáról további információkat olvashat ide kattintva.

  A hajdúszoboszlói fürdőt idén az Év Fürdőjévé választották. A verseny történetében először fordult elő duplázás - a komplexum ugyanis 2015-ben is elnyerte a megtisztelő címet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!