Mihalik Enikő lett Európa legjobb spajának nagykövete

  Mihalik Enikő lett Európa legjobb spajának nagykövete

   

  Itt a Travelón többször is írtunk már a 2015-ben megnyílt Aria Hotel Budapest gyorsan felfutó népszerűségéről. Január elején például a luxushotelt a világ legjobb szállodájának választották a vendég-visszajelzések alapján rangsoroló TripAdvisoron, Wellness részlege, a Harmony Spa Budapest pedig a World Boutique Hotel Awards-on nyerte el a legjobb európai wellness és spa elismerést. Ennek a spa részlegnek a nagyköveteként választották meg az egyik legsikeresebb magyar szupermodellt, Mihalik Enikőt is.

  Az együttműködést jótékonysági akcióval együtt jelentették be a nők jólétét és egészségét előtérbe helyező, szeptember 18-24. között zajló Women's Wellness Week rendezvénye kapcsán az Aria Hotel Budapestben.

  Fotó: Visage Models Archív

   

  Így aztán mindazok, akik a programsorozat ideje alatt igénybe veszik a Harmony Spa szolgáltatásait, az arc- és testkezelés 30 százalékával és az aqua fitness órák 50 százalékával egy gyerekterápiás szervezetet támogatnak. A 21 éves Mosoly Alapítvány hosszan tartó betegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti ingyenes mese- és művészetterápiáival. Az Aria Hotel Budapest és a Harmony Spa nem először támogatja az alapítványt: egy korábbi adománygyűjtő programjuk keretében két Harmony Rooftop Yoga foglalkozás teljes bevételüket a Mosoly Alapítvány terápiáira utalták át.

  A szeptember 18-24. között zajló rendezvény célja a nőket arra ösztönözni, hogy a mentális és fizikai egészség elsőbbséget jelentsen életükben, és minél több időt szakítsanak magukra ennek megőrzése érdekében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!