Magyar Termék Nagydíjat kapott a Paskál fürdő

Huszadik alkalommal adták át a Magyar Termék Nagydíj kitüntetéseket, melyeket idén 54 cég 64 terméke, illetve szolgáltatása érdemelt ki. A nyertesek között található a Paskál Gyógy- és Strandfürdő is, ami ráadásul egy különdíjat is kapott.

Az 1989-ben épült fürdő a tavalyi beruházásig két medencével üzemelt, ekkor alakítottak ki a fürdő területén egy közel 1400 négyzetméter alapterületű, új fürdőépületet. A fedett földszinti részen most már egy tanmedence, egy gyerekmedence, egy gyógymedence és egy kinti-benti, vízi bárral üzemelő élménymedence is található. Az új fürdőrészben szaunák, kezelőhelyiségek, valamint egy speciális, hazánkban is egyedinek számító geotermikus szauna is épült, amelyben a páratartalmat és a hőmérsékletet a fürdő saját hévízkútja biztosítja. Ezzel a beruházással a zuglói fürdő egész évben látogathatóvá vált.

Paskál fürdő

 Így aztán a fürdő 2016-ban már közel 165 000 látogatót fogadott, 92%-kal növelve forgalmát az azt megelőző évhez képest. A Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleményéből kiderül, hogy a fővárosi strandok közül idén is a Paskál fürdő teljesített legjobban, ahol összesen 73%-kal nőtt a forgalom. A fürdő szeptember -én megkapta a Magyar Termék Nagydíj kitüntetést, és elnyerte a Poli-Farbe Kft. „Innovatív és élhetőbb tér kialakításáért" járó különdíját.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek