Bezárták a debreceni retrófürdőt

Bezárták a debreceni retrófürdőt

Szeptember 3-án, vasárnap üzemeltek utoljára a Nagyerdei Strandfürdő medencéi, amelyeket ebben a formájukban utoljára láthattak a vendégek. A debreceni Főnix Terv részeként ugyanis késő ősszel elkezdik a bontást, utána pedig az építkezést, a fürdőből turistavonzó látványosság épül - írja a Dehir.

Papp László polgármester a Debrecen Televízió Közügy című műsorában arról beszélt, hogy a tervek alapján lélegzetelállító látvány lesz az új strandfürdő, amely 2019 nyarára készülhet el. A polgármester egyébként csütörtökön - miután megevett még egy búcsúlángost a retróstrandon -, a Facebook-oldalán egy látványtervet is megosztott a fürdőről nosztalgiázó képgalériájában:

Csodaszép és különleges lesz! - írta a polgármesterFotó: Papp László Facebook

 

Őszi wellness pihenés
A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
További információ itt!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek