Április közepén már nyit az első budapesti strand

  Április közepén már nyit az első budapesti strand

  Az első fővárosi strandon április közepén indul a szezon, de a napozóteraszokat már most hétvégén megnyitják - írja a Termálfürdő.hu.

  A Gellért Gyógyfürdő strandterületét nyitják meg idén leghamarabb, április 13-án, de a hullámszolgáltatás csak április 29-én indul a fürdőben. Az átépítés alatt álló Csillaghegyi Strandfürdő május 27-én nyitja meg kapuit, míg a Római Strandfürdő május 28-án. A Palatinus strandterülete és a tavaly fedett fürdővel bővült Paskál strandja a Pünkösdfürdői Strandfürdőhöz hasonlóan a jelenlegi tervek szerint június 3-án látogatható először.

   

  Strandolók a Gellért Gyógyfürdő szabadtéri medencéjében 2012 áprilisábanFotó: Illyés Tibor / MTI

  Ugyanakkor a Széchenyi, a Gellért, a Lukács és a Rudas fürdők napozóteraszain már április 8-tól sütkérezhetünk. A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint mindezt leghamarabb vasárnap délután és hétfőn tehetjük meg, bár a napos idő ellenére, akkor is csak húsz fok körüli hőmérsékletre lehet számítani.

  Őszi wellness pihenés

  A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!


  További információ itt!

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!