Kedvezményekkel készülnek a fürdők a Víz világnapján

Kedvezményekkel készülnek a fürdők a Víz világnapján

Március 22-én ünnepeljük a Víz világnapját. A víz minden élet forrása, ezért is jelölte ki ezt a tavaszi napot 1993-ban az ENSZ arra, hogy megemlékezzünk fontosságáról.

A magyar fürdők szabadon dönthetnek arról, hogy milyen programot állítanak össze ezen a jeles napon, mint ahogy arról is, hogy csak az adott napon, március 22-én, vagy esetleg egész héten akarnak-e élni aktuális kínálatukkal.

Gellért fürdő, Budapest Fotó: Gellért fürdőForrás: Travelo

 Budapest gyógyfürdői izgalmas programokkal is várják a látogatókat. A Széchenyi fürdőben fellép Eliza Bliss, de ezenkívül láthatunk szinkronúszást, cheerleader show-t, parkour show-t és szelfi rekordkísérletet is. A Gellértben tradicionális cigányzenével és fürdőruha bemutatókkal készülnek, míg a Lukács fürdő afro-kubai, latin, karibi és brazil dallamokkal kényezteti majd vendégeit. A Király fürdő hastánc-bemutatóval készül.

Országszerte is különféle érdekességekkel várják a fürdők a vendégeket: a hajdúszoboszlói Hungarspában például egy palack ásványvizet adnak majd ajándékba, Kecskeméten pedig sötétedés után gyertyafényes fürdőzést szerveznek a kültéri termálmedencében, vízi totó játékkal egybekötve. A Tisza-parti Termálfürdőben március 22-én termálvizet lehet majd kóstolni.

Féláron úszhatunk többek között a Danubius Hotels sárvári wellnessfürdőiben, a selyemréti fürdőben és a miskolctapolcai barlangfürdőben is.

Ezzel korántsem ér véget a kedvezmények és programok sora: a fürdők részletes programjairól a weboldalon, illetve a fürdők saját honlapján tájékozódhatunk.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek