Hétfőn nyílik a csészemedencével megújult Zsóry fürdő

  Hétfőn nyílik a csészemedencével megújult Zsóry fürdő

   

  Bár még decemberben arról írt Facebook-oldalán a mezőkövesdiZsóry Gyógy- és Strandfürdő, hogy január második felében már megnyitnak a 2015 januárjától óta tartó felújítás után, a szerkesztőségünkbe most jött a hír a tényleges nyitási időpontról. Március 6-án, hétfőn a vendégek most már tényleg birtokba vehetik az új fedett élményfürdőt és az uszoda komplexumot.

  A beruházás során felújították a fedett uszodát, és egy vadonatúj fedett élményfürdőt építettek mellé. A téli időszakban is nyitva tartó fedett komplexumot pezsgőágyakkal, hidromasszázs fülkékkel, nyakzuhatagokkal, sodrófolyosóval, hullámmedencével és három csúszdával szerelték fel. De legérdekesebb eleme talán mégiscsak az a csésze alakú pezsgőmedence, amelyből a szokásosnál egy picit magasabb felülnézeti pontból lehet rálátni a nagyobb élménymedencére. A medencéket körülölelő galériára pedig pihenőágyakat helyeztek ki.

  Fotó: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

  A nettó 1,62 milliárd forintos beruházás keretében megújult több járófelület, zöldfelület, kerítés, a homokos strandröplabda és a strandfoci pályák, de játszótér, új szezonális bejárat és vendéglátó egységek is épültek. A fedett élményfürdőt most már télen is látogathatják a gyerekes családok, a nyári rossz idő esetén pedig remek alternatívája lehet a strandfürdő szabadtéri élménymedencéinek.

  Fotó: Zsóry Gyógy- és Strandfürdő

  A naponta 9.30-18.00 óra között nyitva tartó intézménybe az alap belépőjegy mellé a kiegészítő belépőjegyet a nyitás alkalmából kedvezményesen 1200 forintért lehet megváltani.

  Őszi wellness pihenés
  A Napfényfürdő Aquapolis Szeged élményfürdőjében a kalandra hívó óriáscsúszdák mellett fantasztikus őszi feltöltődést nyújt Csendes wellness részlegünk, amely közvetlen összeköttetésben van a négycsillagos Hunguest Hotel Forrás superior szállodával. Kínálatunk: frissítő masszázsok, változatos szauna szeánszok, wellness fürdők, egyedi private-spa csomagok, melyek akár párban is igénybe vehetőek!
  További információ itt!
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!