Kültéri élménymedencével bővül a Kispesti Uszoda

  Kültéri élménymedencével bővül a Kispesti Uszoda

  Már javában zajlik az építkezés a Kispesti Uszoda udvarán, áprilisban ugyanis várhatóan két vadonatúj kültéri medencét - egy élménymedencét és egy gyerekmedencét - adnak át, amelyek a strandszezonban fognak üzemelni - írja a Termál Online.

  A két új medence összesen 102 négyzetméternyi vízfelülettel rendelkezik majd, a napozóterasszal és a járdákkal együtt pedig 386 négyzetmétert foglal el. A 60 millió forintba kerülő fejlesztés keretein belül egy régi raktárépület átépítését is tervezik, amely a későbbiekben a vendégek számára biztosítana öltözési, zuhanyozási és mosdóhasználati lehetőséget.

  Fotó: Kispesti Magazin Facebook

   A jegyárakról egyelőre nincsenek pontos információk, de az már kiderült, hogy komplex uszoda és strandi belépőt is árusítanak majd, de külön, csak a strandra is lehet majd jegyet váltani. Az uszoda életében nem ez az első komolyabb beruházás: az elmúlt években megújultak a nyílászárók és a fürdő világítása is, az energiahatékonyság érdekében pedig napkollektorokat szereltek fel, ami már az új strandmedencék vízének fűtésére is alkalmas lesz.

  Fotó: Kispesti Magazin Facebook
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Ha tetszett a cikk, kattintson a Tetszik gombra, legfrissebb ajánlatainkért pedig iratkozzon fel hírlevelünkre!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!